צדפות פרימוורה
צדפות פרימוורה הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם טימין, גזר, אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: Ham It Up Primavera, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
אם הצדפות גדולות, פרוסות אותן לשניים לרוחב כדי ליצור מדליונים דקים.
מערבבים צדפות ומיץ לימון בתבנית אפייה רדודה; מכסים ומקררים 30 דקות. לאחר סיום השריה, מערבבים יין ובישול שרי וקורנפלור.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום גבוה.
להוסיף גזר ושום; לבשל על 1 דקה.
מוסיפים פטריות וקורנית; מבשלים ומערבבים כ 3 דקות. מערבבים בתערובת צדפה; לבשל עד צדפות אטומות, על 4 דקות. מערבבים תרמילי אפונה ובצל ירוק; לחמם דרך.