צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צדפה, Chard, בייקון Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פרמזן, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קמח תירס צהוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות קמח תירס כקינוח. נסו צדפות, צ'ארד ופיצת בייקון, פיצה בייקון וצדפות, ו פיצה צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.