צדפות צ'וריסו
צדפות צ'וריסו הן חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 969 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 69 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי כוסברה, צ'וריסו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, צדפות עם צ'וריסו, ו צדפות מאודות עם שמן צ'וריסו.
הוראות
בעציץ כבד מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את שמן קנולה ומבשלים את צ ' וריסו במשך 3 עד 5 דקות, או עד השחמה קלה.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, המלח והשום ומבשלים 4 עד 5 דקות, עד שהבצל מתרכך.
מוסיף את פתיתי צ ' ילי jalapeno ומבשלים 2 דקות יותר. ואז מוסיפים את הטקילה ומניות העוף. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הצדפות וכוסברה קצוצה. מכסים בחוזקה ומבשלים עד שכל הצדפות פתוחות, 8 עד 10 דקות, ערבוב פעם אחת. זרוק כל צדפות שלא נפתחו.
בעוד הצדפות מהבילות, טפטפו את הלחם בשמן זית, צלייה או גריל עד פריך, כ -45 שניות בכל צד.
מחלקים את הצדפות לתוך 2 קערות רדוד המשרתים ומצקת את נוזל הבישול על גבי. לסחוט את הלימון על הצדפות.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, מוסקדט, וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![יינות בדיעבד שרדונה]()
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.