צדפות צלויות עם פירורי לחם שום
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, פרנו, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו צדפות צלויות עם פירורי לחם עם חמאה שום, צדפות צלויות עם פירורי לחם חמאתי, ו צדפות קלויות עם פנקטן ופירורי לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פירורי לחם בקערה קטנה. ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית.
מערבבים שום פרנו, אם תרצה.
יוצקים תערובת חמאה על פירורי לחם; מערבבים לשלב.
מניחים צדפות בקונכיות שלהם על תבנית אפייה גדולה.
מפזרים תערובת פירורי לחם מעל. לצלות עד פירורים זהובים, על 3 דקות.
מעבירים צדפות בקונכיות לצלחות.