קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה

צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה
צדפות צלוי עם קרם סלרי ו חזיר וירג'יניה נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, זרעי סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שאק את הצדפות ונקז, ושמור את ליקר הצדפות לרוטב ולקליפות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
בסיר שאינו מאכל, מוסיפים את ליקר הצדפות, 8 אונקיות של השמנת הכבדה, זרעי הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ. מביאים לרתיחה ולתת להפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מסננים דרך מסננת דקה ומחזירים את תערובת השמנת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הסלרי והחזיר הקצוצים דק ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מוסיפים את הפלפל השחור ובודקים אם יש מליחות, מכיוון שהחזיר יוסיף הרבה מלח לתערובת. אם זה מלוח מדי, (חזיר ישתנה מליחות) להוסיף קצת יותר שמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
מסננים את שורש הסלרי, ובסיר אחר מוסיפים את שורש הסלרי. מכסים במים טריים ומלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים ומסננים. במעבד מזון מוסיפים את שורש הסלרי, החמאה ושאר השמנת והמחית.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
9
מניחים 1/2 כפית ממחית שורש הסלרי לכל אחת מקליפות הצדפות, מעליהם צדפה, וכף את קרם חזיר הסלרי מעל הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מניחים את הצדפות הממולאות על מצע מלח ים על תבנית וצולים בתנור למשך כ -5 דקות או עד להשחמה ומבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים בבת אחת.

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.