צדפות צלוי עם קרם סלרי ו חזיר וירג'יניה נטול גלוטן, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם עלי דפנה, פלפל, זרעי סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 51%, וזה טוב. צדפות צלויות עם קרם סלרי וחזיר וירג'יניה, צדפות צלויות, ו צדפות צלויות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שאק את הצדפות ונקז, ושמור את ליקר הצדפות לרוטב ולקליפות העליונות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
3
בסיר שאינו מאכל, מוסיפים את ליקר הצדפות, 8 אונקיות של השמנת הכבדה, זרעי הסלרי, עלי הדפנה, הפטרוזיליה, גרידת הלימון והמיץ. מביאים לרתיחה ולתת להפחית על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גב שומן חזיר
כסף ללא נעליים
1/4 כוס שומן חזיר
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 עד 3 כפיות מלח ים
1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מסננים דרך מסננת דקה ומחזירים את תערובת השמנת לסיר.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מוסיפים את הסלרי והחזיר הקצוצים דק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הפלפל השחור ובודקים אם יש מליחות, מכיוון שהחזיר יוסיף הרבה מלח לתערובת. אם זה מלוח מדי, (חזיר ישתנה מליחות) להוסיף קצת יותר שמנת. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חרדל מוכן, אופציונלי
7
מסננים את שורש הסלרי, ובסיר אחר מוסיפים את שורש הסלרי. מכסים במים טריים ומלוחים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים ומסננים. במעבד מזון מוסיפים את שורש הסלרי, החמאה ושאר השמנת והמחית.
שרדונה, ריזלינג ומוסקאדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתית נהדרת לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד שמוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
פופי סנטה לוסיה היילנדס שרדונה
תווים צעירים של לימון ויערה מרובדים על מלון בשל, אגוז מוסקט וציפורן. תפיסת המתיקות נגזרת מהבשלות הפרי, מזדקנת על שקעי שמרים מעורבבים באופן קבוע בנוכחות אלון צרפתי מיושן.