קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

צדפות צרובות עם בייקון, כרוב ותפוח

צדפות צרובות עם בייקון, כרוב ותפוח
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 199 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם $1.45 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צרובות עם בייקון, כרוב, ותפוח יכול להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו מים, שמן canolan, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, צדפות צרובות עם כרוב וכרישה, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים חתיכות בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר חתיכות בייקון מחבת, הזמנת 1/2 כפות טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים כרוב פרוס ותימין קצוץ למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב תערובת כרוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף 1/2 כוס מים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני; כיסוי פאן. תבשל עוד 5 דקות. מערבבים תפוח קצוץ חומץ סיידר; לכסות. לבשל 5 דקות. מערבבים בייקון מבושל 1/4 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
בייקון מבושלבייקון מבושל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד שצדפות נעשות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים על תערובת 1 כוס כרוב על כל אחד 4 צלחות. סדר 4 צדפות על כל מנה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
10
מפזרים כל מנה עם 1/2 שמיר כפית.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה אחוזת רושיולי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.