צדפות צרובות עם בייקון, כרוב ותפוח
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 199 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם $1.45 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צרובות עם בייקון, כרוב, ותפוח יכול להיות עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו מים, שמן canolan, חומץ סיידר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, צדפות צרובות עם כרוב וכרישה, ו צדפות צרובות עם כרוב וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים חתיכות בייקון בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר חתיכות בייקון מחבת, הזמנת 1/2 כפות טפטוף במחבת.
מוסיפים כרוב פרוס ותימין קצוץ למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב תערובת כרוב מדי פעם.
הוסף 1/2 כוס מים, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני; כיסוי פאן. תבשל עוד 5 דקות. מערבבים תפוח קצוץ חומץ סיידר; לכסות. לבשל 5 דקות. מערבבים בייקון מבושל 1/4 פלפל כפית.
מחממים מחבת גדולה וכבדה על חום גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מפזרים צדפות עם 1/4 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל שחור.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד שצדפות נעשות.
מניחים על תערובת 1 כוס כרוב על כל אחד 4 צלחות. סדר 4 צדפות על כל מנה.
מפזרים כל מנה עם 1/2 שמיר כפית.