קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות צרובות, פולנטה, Demi-Glace

צדפות צרובות, פולנטה, Demi-Glace
צריך ללא גלוטן ו מנות ראשונות pescatarian? צדפות צרובות, פולנטה, Demi-Glace יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. אם יש לך ציר עגל, ציר עוף, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דמי-גלייס., בשר דמי-גלאס, ו עוף עם דמי פטריות-גלאס ותאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פולנטה: להביא את המניה לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. לאחר מכן, מוסיפים את קמח התירס ומבשלים בתנועה בוחשת עד מעובה, 12 עד 15 דקות. לאחר מכן, להפחית את החום לנמוך, להוסיף את החמאה, פטרוזיליה ותימין ולסיים בישול עד הקרם נספג, 3 עד 4 דקות. הפולנטה צריכה להיות צמודה למחצה וקרם; רמות הנוזל ישתנו עם הלחות של קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
קרםקרם
מלאימלאי
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
לרוטב: בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא את מלאי העגל לרתיחה. ואז מוסיפים את השמנת והשום. להפחית את החום בינוני ולאפשר מבשלים נוספים במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
שוםשום
קרםקרם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
הסר מהחום והחזק לציפוי.
1
מוסיפים את השמן למחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה ומביאים לסף עישון. במהלך תהליך זה, מניחים מגבות נייר על הדלפק השטוח, ולאחר מכן מניחים את הצדפות על המגבות ומייבשים את הטפיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
2
מערבבים את המלח והפלפל יחד. לאחר המחבת חמה, מפזרים את שני הצדדים של הצדפות עם תערובת מלח ופלפל. לאחר מכן להוסיף פאן לצרוב את הצד הראשון, על 2 דקות. להפחית את החום ולהפוך לצרוב את הצד השני עבור 1 סופי 1 עד 1 1/2 דקות. לאחר בישול, להסיר את הצדפות מן המחבת לשרת על גבי פולנטה. סיים עם רוטב demi-glace ומקשטים עם עירית
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צדפותצדפות
פולנטהפולנטה
עיריתעירית
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.