צדפות רוקפלר
רוקפלר צדפות הוא חלב חינם ומספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 30 קלוריות. אם יש לך תרד, מלח כשר, רוטב פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . 624 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 12%. מתכונים דומים: צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
צדפות נקיות ומניחים בתוך סיר גדול.
יוצקים מספיק מים כדי לכסות צדפות; להביא את המים וצדפות לרתיחה.
להסיר מחום ולנקז וצדפות מגניב. כאשר מקורר לשבור את הקליפה העליונה של כל צדפה.
באמצעות מעבד מזון, קוצצים את הבייקון, תרד, פירורי לחם, בצל ירוק ופטרוזיליה.
מוסיפים את המלח, הרוטב החריף, שמן זית וליקר בטעם אניס ומעבדים עד קצוץ דק אך לא מחית, כ -10 שניות.
מסדרים את הצדפות בחצי הקונכיות שלהם על מחבת עם מלח כשר. כפית חלק מתערובת התרד על כל צדפה.
אופים 10 דקות עד מבושל דרך, ולאחר מכן לשנות את ההגדרה של התנור לצלות ולצלות עד השחמה על גבי.