צוהר צ'ילה אפוי פנה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ, צ'ילה מטבל queso צ' ילה, ו צ'ילה צ' ילה Cornbread (מתכונים דומים).
הוראות
צלי את הפלפלים. חותכים את פלפלים צ ' ילי במורד המרכז, לגרד את הזרעים ולסדר על נייר כסף גדול מרופד אפייה.
אופים ב 232° במשך כ 10 דקות או עד עורות הפלפל יש שלפוחיות. תסתובב ותאפה עוד כמה דקות.
הסר מהתנור באמצעות מלקחיים, להעביר שקית מקפיא חובה כבדה או קערה עם מכסה. לאטום את הפלפלים החמים בשקית (או קערה לכסות) ולתת מגניב. כאשר מגניב, להסיר שקיות, לקלף עורות, לקצוץ.להביא 10 כוסות מים לרתיחה. מערבבים בבסיס המרק. אתה יכול גם להוסיף קצת מלח למים אם אתה רוצה.
מוסיפים פסטה ומרתיחים עד אל דנטה (7 עד 12 דקות בהתאם לסוג).בינתיים, במעבד מזון או בלנדר, לעבד את השמנת החמוצה, ופלפלים קצוצים צ ' ילה.
מסננים את הפסטה וזורקים אותה עם תערובת שמנת חמוצה וכוס 1 של גבינה מגוררת. אם אתה מרגיש את זה, להוסיף קצת שמנת. בשלב זה אתה יכול להוסיף קצת מלח ופלפל לפי הטעם, אבל אני אף פעם לא עושה.מסדרים צלחת תבשיל משומן 9×13 אינץ ' ומכסים בנייר כסף.
אופים ב 375 F. במשך כ 10 דקות, ואז מפזרים גבינה נותרת מעל.
אופים חשפו עוד 10-15 דקות או עד גבינה מותכת.