המתכון אטריות יפניות זנגביל עם פטריות ואפונה שלג מוכן בערך 30 דקות. והוא בהחלט סופר טבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, רוטב סויה, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. מתכונים דומים: אפונה שלג עם פטריות, אטריות אודון בוטנים עם אפונה שלג, ו אפונת בקר ושלג עם אטריות מטוגנות.
הוראות
1
להביא את המרק או מים עם קוביית בוליון לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את האטריות ומבשלים לרתיחה מהירה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
3
בינתיים, לחמם את השמנים בתוספת כוס מים במחבת מוקפץ. מערבבים ברוטב זנגביל וסויה, ולאחר מכן מוסיפים את אפונה שלג ופטריות. מבשלים מעל בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד אפונה שלג רך-פריך ואת הפטריות נבולים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את האטריות המבושלות ואת המרק ואת הבצל הירוק. מתבלים עם פלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הקלטות שדה Chenin Blanc. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.