פודינג לחם צימוקים-תפוח דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 3 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 267 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מיץ לימון, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוחים וצימוקים, פודינג לחם צימוקים תפוחים, ו פודינג לחם צימוקים תפוחים.
הוראות
1
בקערה קטנה זורקים טבעות תפוחים עם מיץ לימון. במחבת קטנה הקפיצו תפוח בחמאה עד שהוא רך.
שלב 1-1 / 2 כפיות סוכר, קינמון ואגוז מוסקט; מפזרים מעל. לזרוק את המעיל באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מיץ לימון, אופציונלי
4
מניחים קוביות לחם בתוך 8 אינץ ' משומן. איקס 4-אין. מחבת כיכר. למעלה עם צימוקים תערובת תפוחים. בקערה קטנה, מקציפים ביצים וסוכר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בסיר קטן משלבים חלב ומלח; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מתחילה לבעבע סביב צד התבנית. בהדרגה לטאטא לתוך תערובת הביצים. מערבבים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מעל תפוח וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מניחים מחבת כיכר בתוך 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה; להוסיף 1 ב. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
8
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 40-50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.