צימוקים-פודינג לחם תפוחים
פודינג לחם צימוקים-תפוח דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 3 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 267 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, מיץ לימון, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 29%, המנה הזו לא כל כך גדולה. מתכונים דומים: פודינג לחם תפוחים וצימוקים, פודינג לחם צימוקים תפוחים, ו פודינג לחם צימוקים תפוחים.
הוראות
בקערה קטנה זורקים טבעות תפוחים עם מיץ לימון. במחבת קטנה הקפיצו תפוח בחמאה עד שהוא רך.
שלב 1-1 / 2 כפיות סוכר, קינמון ואגוז מוסקט; מפזרים מעל. לזרוק את המעיל באופן שווה; להפריש.
מניחים קוביות לחם בתוך 8 אינץ ' משומן. איקס 4-אין. מחבת כיכר. למעלה עם צימוקים תערובת תפוחים. בקערה קטנה, מקציפים ביצים וסוכר שנותר.
בסיר קטן משלבים חלב ומלח; מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהתערובת מתחילה לבעבע סביב צד התבנית. בהדרגה לטאטא לתוך תערובת הביצים. מערבבים תמציות.
יוצקים מעל תפוח וצימוקים.
מניחים מחבת כיכר בתוך 11 אינץ'. איקס 7-אין. תבנית אפייה; להוסיף 1 ב. של מים חמים למחבת גדולה יותר.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 40-50 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
מגישים חם עם שמנת אם רוצים.