קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות1
מגזין

ציפוי בית ממתקים לקשט

ציפוי בית ממתקים לקשט
את המתכון של Candy House Decorator Icing ניתן להכין בערך 20 דקות . חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 13 גרם חלבון , 1 גרם שומן ובסך הכל 1333 קלוריות . , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מים, קרם טרטר, חלבוני ביצה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה עובד היטב כציפוי. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 20% . מתכונים דומים: ציפוי קרם חמאה דקורטור , קליפת סוכריות בית זנגביל , וציפוי קרם חמאה של קנדי בר .

הוראות

1
בסיר גדול וכבד מערבבים את הסוכר, סירופ התירס והמים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהסוכר נמס. להביא לרתיחה. מבשלים, מבלי לערבב, עד שמדחום סוכריות קורא 234° (שלב כדור רך).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
2
בינתיים מקציפים בקערה גדולה חלבונים וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את תערובת הסוכר, תוך הקצפה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס, כ-8-10 דקות. השתמש לקישוט בתי ג'ינג'ר או פרויקטים אחרים לחג לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס