ציפוי מלכותי
הדובדבן המלכותי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הזיגוג שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. אם יש לכם מים חמים, קרם של טרטר, אבקת חלבוניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו ציפוי מלכותי, ציפוי מלכותי, ו ציפוי מלכותי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מיקסר חשמלי, לנצח אבקת ביצה לבן, מים וקרם של טרטר.
מוסיפים סוכר של ממתקים ומערבבים במהירות בינונית עד מעורבב. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד הדובדבן הוא עבה מבריק, על 5 דקות.
הוסף יותר מים לפי הצורך לדלל לעקביות הרצויה לצנרת או להפצה. השתמש באופן מיידי. (או לקרר במיכל פלסטיק מכוסה. הכה הדובדבן שוב כדי לרכך לפני השימוש.)