קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ציר עוף אמיתי

ציר עוף אמיתי
ציר עוף אמיתי דורש מסביב 4 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 33 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Allrecipes יש 27 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עצמות עוף, פלפל, חוט מטבח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר, גרנולה יומיומית מאוכל אמיתי, פשוט מאוד, ו פודינג תירס אמיתי + חברים אמיתיים.

הוראות

1
מניחים את עצמות העוף בתחתית סיר מלאי גדול וממלאים במים קרים מספיק כדי לכסות את העצמות על ידי כ 2 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה. הבועות צריכות רק בקושי לשבור את פני השטח. לאחר המניה התבשלה במשך כ 30 דקות, לרפרף את כל קצף שנוצר על פני השטח או את הקצוות של הסיר ולהשליך. תמשיך לרתוח עוד 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')5 קילו עצמות עוף עם קצת בשר עליהן (גב, צוואר, כנפיים וכו')
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיף את הסלרי, גזר, ובצל לסיר המניות. כמו מבשלים המניה, להמשיך לרפרף את כל קצף. לאחר 1 שעה ו -15 דקות נוספות, לעטוף את גבעולי הפטרוזיליה, טימין, עלה דפנה, פלפל, ושום בחתיכה קטנה של גזה ולקשור לחבילה מסודרת עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספיםמים נוספים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
הוסף את צרור התיבול למניה. מבשלים עוד 45 דקות (4 שעות בסך הכל מבשלים זמן); להסיר את צרור תיבול. מסננים את המניה דרך מסננת רשת עדינה מרופדת בכותנה. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, מגוררבצל צהוב, קלוף, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מים נוספיםמים נוספים