קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל, קמח זהב, צלוי צלעות בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד. במחבת, מניחים בשר, צד שומן למעלה; מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים.)
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
עבור בינוני נדיר, אופים 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר בשר מחבת על לוח גילוף. מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד 15 עד 20 דקות עד שהמדחום ייקרא 63°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, ובשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, אופים חשפו 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות בשר באופן רופף עם לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בעוד בשר עומד, לעשות פודינג יורקשייר. למדוד טפטוף מחבת, הוספת מספיק שמן לטפטופים, במידת הצורך, כדי למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים טפטוף חם במחבת מרובעת 9 אינץ'; מניחים מחבת בתנור וחום עד חם. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, 1/2 כפית מלח והביצים עם חוט להקציף רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את הבלילה למחבת של טפטוף ושמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים 18 עד 23 דקות או נפוח וחום זהוב (פודינג ינשוף במהלך האפייה אבל יהיה deflate זמן קצר לאחר הסרת מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חותכים פודינג לריבועים; מגישים מיד עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות