קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל, קמח זהב, צלוי צלעות בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד. במחבת, מניחים בשר, צד שומן למעלה; מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבור בינוני נדיר, אופים 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר בשר מחבת על לוח גילוף. מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד 15 עד 20 דקות עד שהמדחום ייקרא 63°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, ובשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, אופים חשפו 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות בשר באופן רופף עם לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בעוד בשר עומד, לעשות פודינג יורקשייר. למדוד טפטוף מחבת, הוספת מספיק שמן לטפטופים, במידת הצורך, כדי למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים טפטוף חם במחבת מרובעת 9 אינץ'; מניחים מחבת בתנור וחום עד חם. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, 1/2 כפית מלח והביצים עם חוט להקציף רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים את הבלילה למחבת של טפטוף ושמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים 18 עד 23 דקות או נפוח וחום זהוב (פודינג ינשוף במהלך האפייה אבל יהיה deflate זמן קצר לאחר הסרת מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חותכים פודינג לריבועים; מגישים מיד עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות