קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר

צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר
והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. לך לחנות ותביא פלפל, קמח זהב, צלוי צלעות בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו רוסטביף ופודינג יורקשייר, צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לניקוי קל, קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד. במחבת, מניחים בשר, צד שומן למעלה; מפזרים 1/2 כפית מלח ופלפל. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לנוח בשומן או לגעת העצם. (אין להוסיף מים.)
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
עבור בינוני נדיר, אופים 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות 15 דקות או עד מדחום קורא 57°.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר בשר מחבת על לוח גילוף. מכסים את הבשר ברפיון בנייר כסף ונותנים לו לעמוד 15 עד 20 דקות עד שהמדחום ייקרא 63°. (הטמפרטורה תמשיך לעלות על10, ובשר יהיה קל יותר לגלף.) עבור בינוני, אופים חשפו 2 שעות 15 דקות עד 2 שעות 45 דקות או עד מדחום קורא150. לכסות בשר באופן רופף עם לסכל ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות או עד מדחום קורא160.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בעוד בשר עומד, לעשות פודינג יורקשייר. למדוד טפטוף מחבת, הוספת מספיק שמן לטפטופים, במידת הצורך, כדי למדוד 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים טפטוף חם במחבת מרובעת 9 אינץ'; מניחים מחבת בתנור וחום עד חם. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 232°. בקערה בינונית, לנצח קמח, חלב, 1/2 כפית מלח והביצים עם חוט להקציף רק עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
יוצקים את הבלילה למחבת של טפטוף ושמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
אופים 18 עד 23 דקות או נפוח וחום זהוב (פודינג ינשוף במהלך האפייה אבל יהיה deflate זמן קצר לאחר הסרת מהתנור).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חותכים פודינג לריבועים; מגישים מיד עם בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות