קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

צלוי צלעות חזיר ברוטב הדר

צלוי צלעות חזיר ברוטב הדר
צלוי צלעות חזיר ברוטב הדר דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 207 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש גרידת תפוז, זרעי שומר, עלי דפנה, מלח ופלפל. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות חזיר קובניות ברוטב הדר, פירות הדר וסויה ברוטב בשר חזיר צלוי, ו Chipotle הדר במרינדה בשר חזיר Tenderloin.

הוראות

1
באמצעות סכין חיתוך, לעשות שלושה 1 אינץ ' חריצים עמוקים בצד השומני של צלע חזיר צלוי הקרוב ביותר לעצמות. Stud שיני השום עם כל שיני ולדחוף אותם לתוך החריצים.
מרכיבים שתצטרך
צלוי צלעות חזירצלוי צלעות חזיר
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציפורן שלמהציפורן שלמה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
בתבנית אפייה, לשלב את החזה לימון ותפוז ומיצים עם עלי המפרץ, גבעולי רוזמרין, זרעי שומר, גרגרי ערער ו 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים מדי פעם. הביאו את צלע החזיר לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
לגרד את המרינדה בנדיבות העונה חזיר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מאוד, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את החזיר וחום על חום מתון, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
מעבירים את צלע החזיר למחבת צלייה גדולה. צולים במשך כשעה ו -20 דקות, מסובבים את המחבת פעם או פעמיים, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
חותכים את החזיר בין עצמות הצלעות ל -10 צלעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10
מעבירים לצלחות, מקשטים עם תפוחים קלויים ואגסים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ