צלוי צלעות חזיר ברוטב הדר
צלוי צלעות חזיר ברוטב הדר דורש כ 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 207 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. מתכון זה של מזון ויין דורש גרידת תפוז, זרעי שומר, עלי דפנה, מלח ופלפל. וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלעות חזיר קובניות ברוטב הדר, פירות הדר וסויה ברוטב בשר חזיר צלוי, ו Chipotle הדר במרינדה בשר חזיר Tenderloin.
הוראות
באמצעות סכין חיתוך, לעשות שלושה 1 אינץ ' חריצים עמוקים בצד השומני של צלע חזיר צלוי הקרוב ביותר לעצמות. Stud שיני השום עם כל שיני ולדחוף אותם לתוך החריצים.
בתבנית אפייה, לשלב את החזה לימון ותפוז ומיצים עם עלי המפרץ, גבעולי רוזמרין, זרעי שומר, גרגרי ערער ו 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את החזיר ופונים למעיל. מכסים ומקררים בין לילה, מסתובבים מדי פעם. הביאו את צלע החזיר לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
לגרד את המרינדה בנדיבות העונה חזיר עם מלח ופלפל. במחבת גדולה מאוד, לחמם את הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מוסיפים את החזיר וחום על חום מתון, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.
מעבירים את צלע החזיר למחבת צלייה גדולה. צולים במשך כשעה ו -20 דקות, מסובבים את המחבת פעם או פעמיים, עד שמד חום מיידי מוכנס לחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
להעביר את החזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 20 דקות.
חותכים את החזיר בין עצמות הצלעות ל -10 צלעות.
מעבירים לצלחות, מקשטים עם תפוחים קלויים ואגסים ומגישים.