צלי בלסמי רדיקיו
רדיקיו בלסמי קלוי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 141 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap מגיש 4 . אם יש לכם חומץ בלסמי, קורנית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 87%. צלי בלסמי רדיקיו, צלי בלסמי רדיקיו ואגסים, ו סטייק ברזל שטוח עם רדיקיו קלוי בלסמי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. לשטוף פלחי רדיקיו במים קרים; בעדינות לנער את עודף מים (לא להתייבש לחלוטין).
מניחים רדיקיו בקערה גדולה.
טפטוף בשמן זית ומפזרים קורנית, מלח ופלפל; לזרוק למעיל.
סדר פלחי רדיקיו, 1 צד לחתוך למעלה, על גיליון אפייה מעוטר. צלוי עד נבול, כ -12 דקות. להתהפך ולצלות עד מכרז, כ 8 דקות יותר.
מסדרים רדיקיו על מגש, טפטוף עם חומץ בלסמי, ומגישים.
Radicchio (עולש איטלקי עלה אדום) זמין זנים רבים. הנפוץ ביותר במדינה הזאת הם מגוון הראש עגול (di Castelfranco או di Chioggia), המשמש באופן מסורתי סלטים, ואת ארוך, שטוח, בצורת אצבע radicchio di Treviso, אשר מעולה בגריל.