קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

צלי בקר

צלי בקר
לכי לחנות וקחי שום, פלפל, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. . נסו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, בישול איטי צלי בלסמי, ו תבשיל אנצ'ילדה אחד של בשר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים תנור הולנדי כבד על התנור מעל חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
כירייםכיריים
3
להוסיף שמן, ולצרוב בשר במרכז המחבת במשך 4 דקות. הפוך את הבשר עם מלקחיים; לצרוב את כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
4
הסר בשר מהמחבת. מסדרים בצל, שום, ו 1 עלה דפנה בתחתית המחבת, ומפזרים מלח ופלפל. להחזיר בשר למחבת, למקם את עלה דפנה הנותרים על גבי בשר, כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מבשלים בתנור במשך 30 דקות ב 325 מעלות F (165 מעלות C). להפחית את החום ל 300 מעלות F (150 מעלות C), ומבשלים 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר צלי לצלחת לנוח במשך 10 עד 15 דקות. פרוסה, עם בצל ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
רוטברוטב