צלי בקר עם ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי בקר עם ירקות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו תערובת מרק בצל בשרי, קרם מרוכז של מרק פטריות, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. נסו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, רוסטביף וירקות מתובלים, ו צלי בקר וירקות חורף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר ב 3 1/2 - ל 4-ליטר סיר איטי. מסדרים עלי דפנה על גבי בשר; מסדרים סלרי, תפוחי אדמה, גזר ופטריות סביב בשר בקר. למעלה בשר בקר עם מרק פטריות מרוכז, רוטב צ ' ילי ומרק בצל ביפי (יבש).
מכסים ומבשלים על חום נמוך הגדרת 9 עד 10 שעות או עד בשר רך. השליכו את עלי המפרץ.