צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק
רוסטביף עם תפוחי אדמה ופלפל ירוק נטול גלוטן,, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו ציר בקר, פלפל, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלי בקר עם תפוחי אדמה וגרגרי פלפל ירוק, רגל טלה צלויה עם גרגירי פלפל סדוקים ועשבי תיבול, ו ג'מלי עם שרימפס וגרגרי פלפל ירוק.
הוראות
מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
מניחים את הצלי על משטח שטוח ומתבלים את כל הצדדים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים אותו על מדף צלייה. מסדרים את תפוחי האדמה בתחתית תבנית הצלייה ומתבלים אותם במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את המדף במחבת ישירות מעל תפוחי האדמה.
מניחים את המחבת במרכז התנור וצולים, ללא הפרעה במשך 10 דקות. מנמיכים את הטמפרטורה ל -350 מעלות צלזיוס. ספרו כ -10 דקות לכל פאונד ואז התחילו לבדוק את הטמפרטורה הפנימית. מדחום לקריאה מיידית צריך לרשום כ -130 מעלות פרנהייט עבור בינוני-נדיר. זכור כי" לשאת " בישול (כאשר צלי יוצא מהתנור ונח) פירושו הטמפרטורה יגדל.
מעבירים את הצלי לפלטה ומגישים עם תפוחי האדמה.