צלי בקר פשוט
. נסו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, סופר פשוט Crockpot רוסטביף, ו בשר בקר צלוי עם רוטב אסייתי פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
יוצקים שמן צמחי לסיר גדול בטוח לתנור על חום בינוני גבוה. מתבלים את צלי הצ ' אק במלח ופלפל שחור. חום את הבשר משני הצדדים בשמן החם, ולהעביר לצלחת.
מערבבים גזר, סלרי ובצל לתוך הסיר, ומבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים לשחרר את המיצים שלהם, כ -3 דקות; לשחרר כל חתיכות טעם חום על החלק התחתון של הסיר.
מוסיפים חמאה ומבשלים עד הבצלים שקופים, כ 5 דקות. ואז מפזרים רוזמרין, מערבבים את הירקות, ומחזירים את הצלי לסיר. כסה את הסיר במכסה.
צלי בתנור שחומם מראש עד צלי צ ' אק הוא מכרז, על 2 1/2 עד 3 שעות. ירקות העונה עם מלח נוסף ופלפל שחור, אם תרצה.