צלי בקר של פאט
צלי בקר של פאט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 6 מנות.09 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם ציר בקר, יין, קמח רוטב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. נסו צלי בקר של אמא, צלי בקר, ו הטוב ביותר אי פעם צלי בקר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מתבלים את הבקר במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים 2 כפות את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהוא חם מאוד אך לא מעשן.
מוסיפים את הבשר וצורבים מכל הצדדים.
מוסיפים את הפטריות והבצל לקערה ומערבבים פנימה את 2 כפות השמן הנותרות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים.
מכניסים את המחבת לתנור וצולים עד שמד חום לקריאה מיידית רושם 130 מעלות פרנהייט, כ-40 דקות.
מוציאים את הצלי מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
מוציאים את הבצל והפטריות מהמחבת.
בזמן שהבקר נח, הכינו את הרוטב.
שים את המחבת על אש נמוכה.
מוסיפים את היין והציר, תוך גירוד החלקים השחומים בתחתית התבנית.
מקציפים פנימה את הקמח עד שהרוטב מסמיך וחלק.
פורסים את הבקר לפרוסות דקות מאוד.
מעבירים לפלטה ומגישים עם הפטריות, הבצל והרוטב.