צלי גהי עוף
צלי Ghee עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, מתכון דל פחמימות, יש 990 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 77g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 90 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו זרע חילבה, חמאה מבהירה הודית, אבקת כורכום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 51 שעות. נסו ג'י רייס, דגים שלוקים בג'י, ו אורז הודי גהי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור Marinating: בקערה גדולה, לערבב יוגורט, מיץ ליים, כורכום, 1 כף מלח כשר 1 כפית פלפל.
מוסיפים את העוף ואת המעיל ביסודיות. לאטום את הקערה עם סרט נצמד לקרר לפחות 2 שעות ועד לילה.
לקבלת משחת התבלינים: כאשר מוכן לבשל, חום 2 כפיות גי במחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים שום, צמרמורות, זרעי כוסברה, חילבה וכמון, ומבשלים, ערבוב consistantly, עד ריחני, על 5 דקות.
הסר תבלינים ולאפשר תערובת להתקרר.
העברה לבלנדר, מעבד מזון קטן, או מרגמה ועלי, וטוחנים למשחה עדינה.
חום שנותר ghee באותו מחבת ברזל יצוק על חום בינוני עד מנצנץ.
תנו למרינדה עודפת לטפטף מעוף, ואז להחליק בעדינות לתוך הגהי ומטגנים עד משחימה קלילה, על 5 דקות בכל צד. הפוך קרחת באמצע המחבת בין העוף ולהוסיף את משחת התבלינים. מערבבים באותו שטח עד ריחני, כ 5 דקות, לפני ציפוי העוף.
הוסף 1 כוס מים. להפחית חום נמוך ולאפשר לבשל עד עוף מבושל באופן מלא ורוב המים התייבשו, כ -10 דקות.
מגישים חם עם אורז לבן או לחם.