קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות48
מגזין

צלי חזיר עשב

צלי חזיר עשב
המתכון צלי חזיר עשבי תיבול יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 45 דקות. לבמנה עיקרית זו יש 296 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם אורגנו, פטרוזיליה, שיני שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 80%, המנה הזו נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צלי חזיר עשב, חזיר צלוי עשב, ו צלי חזיר עשב.

הוראות

1
שלב שום ומלח בקערה קטנה עד שנוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים פטרוזיליה, פפריקה ואורגנו; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3
מקציפים בשמן. משפשפים על צלי. מכסים ומצננים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים צלי וכל תערובת שמן נוספת בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
אופים, ללא כיסוי, ב-450 ניתנים לזיהוי למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת. להפחית את החום כדי 350 מתכווננת; לאפות עבור 1 כדי 1-1 / 4 שעות או עד בשר מדחום קורא 160 -170 -170 -. כף מטפטפת על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן לצלי לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.