קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

צלי כתר טלה

צלי כתר טלה
צלי כתר טלה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 8 . מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כוסברה הקרקע, חרדל דיז'ון, כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צלי כתר טלה, צלי כתר טלה, ו צלי כתר טלה עם עשבי תיבול טריים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.;
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
לעשות חתך בצד השומן של הצלעות, בניצב להם, על 2 1/2 אינץ ' למטה מן הקצוות צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
חותכים את השומן עד לעצמות הצלעות. סובב את המתלה בקצה, כשהעצמות פונות כלפי מעלה ודחף סכין דרך הבשר בין כל צלע, תוך שימוש בחיתוך הראשוני כמדריך לסכין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את הצד של כל צלע כדי להסיר את עודפי השומן בין כל צלע. בעזרת חוט מטבח חזק, עטפו את החוט סביב כל צלע בבסיס, קרוב יותר לבשר ומשכו כדי להסיר את כל השומן והגידים שנותרו מעצם הצלעות. כופפו כל מתלה לחצי עיגול (צד בשר פנימה וצד השומן החוצה) ובעזרת חוט מטבח קשרו אותם יחד בבסיס ובמרכז, על מנת להחזיק את המתלים יחד. קצוות הצלעות צריך להיות דחף החוצה כדי ליצור את המראה של הכתר. משפשפים את הטלה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
שלב את המלח, הפלפל, השום, הטימין והכוסברה ולחץ על כל הכבש.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מניחים את הצלי בתבנית צרור כשמרכז התבנית עולה באמצע הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
מניחים על המדף האמצעי של התנור ומבשלים 30 עד 35 דקות, עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור, מעבירים את הצלי למתלה, מכסים בנייר אלומיניום ונותנים לבשר לנוח 20 דקות. בזמן שהבשר נח מוסיפים את חומץ השרי, החרדל והרוזמרין למיצים שהצטברו בתבנית הצרור בזמן הבישול. מערבבים לשלב. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חותכים את החוט מן הצלי ומניחים מלית מבושלת, אורז או שעורה במרכז אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
בצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץבצל ירוק, החלקים הלבנים והירוקים מופרדים וקצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
מגישים את הרוטב החם עם הצלי.;
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק