קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

צלי כתר טלה

צלי כתר טלה
צלי כתר טלה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 8 . מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. גשו לסופר וקנו כוסברה הקרקע, חרדל דיז'ון, כבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. 10 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צלי כתר טלה, צלי כתר טלה, ו צלי כתר טלה עם עשבי תיבול טריים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.;
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
לעשות חתך בצד השומן של הצלעות, בניצב להם, על 2 1/2 אינץ ' למטה מן הקצוות צלעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2
חותכים את השומן עד לעצמות הצלעות. סובב את המתלה בקצה, כשהעצמות פונות כלפי מעלה ודחף סכין דרך הבשר בין כל צלע, תוך שימוש בחיתוך הראשוני כמדריך לסכין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
חותכים את הצד של כל צלע כדי להסיר את עודפי השומן בין כל צלע. בעזרת חוט מטבח חזק, עטפו את החוט סביב כל צלע בבסיס, קרוב יותר לבשר ומשכו כדי להסיר את כל השומן והגידים שנותרו מעצם הצלעות. כופפו כל מתלה לחצי עיגול (צד בשר פנימה וצד השומן החוצה) ובעזרת חוט מטבח קשרו אותם יחד בבסיס ובמרכז, על מנת להחזיק את המתלים יחד. קצוות הצלעות צריך להיות דחף החוצה כדי ליצור את המראה של הכתר. משפשפים את הטלה בשמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
שלב את המלח, הפלפל, השום, הטימין והכוסברה ולחץ על כל הכבש.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מניחים את הצלי בתבנית צרור כשמרכז התבנית עולה באמצע הצלייה.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
6
מניחים על המדף האמצעי של התנור ומבשלים 30 עד 35 דקות, עד שהבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מוציאים מהתנור, מעבירים את הצלי למתלה, מכסים בנייר אלומיניום ונותנים לבשר לנוח 20 דקות. בזמן שהבשר נח מוסיפים את חומץ השרי, החרדל והרוזמרין למיצים שהצטברו בתבנית הצרור בזמן הבישול. מערבבים לשלב. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
חותכים את החוט מן הצלי ומניחים מלית מבושלת, אורז או שעורה במרכז אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
שעורהשעורה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מגישים את הרוטב החם עם הצלי.;
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה