צלי כתר מקל תיפוף
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צלי כתר מקל עוף יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פפריקה, מלח, רוטב שמנת כפרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפיטריה פיקדילי תענוג פקאן - זוהי עוגת פקאן קלה כקינוח. נסו מקל תיפוף masalan או מקל תיפוף קארי / מקל תיפוף s, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף מקלות תיפוף ולייבש.
חוט כותנה לבן (כ 48 ב. ארוך; ראה הערות) דרך מחט. על 1/2 אינץ ' מקצה גדול של רגל אחת, לדחוף מחט דרך בשר, בניצב אל ו נגד העצם; למשוך מחרוזת דרך (אם המחט חלקלקה מדי כדי לתפוס, להשתמש צבת). חזור על חוט את מקלות התיפוף הנותרים יחד, שמירה על צדדים גדולים יותר, מעוקלים מיושרים באותו כיוון. השאר אורכים שווים של חוט רופף בשני הקצוות של שרשרת מקלות תיפוף.
חוט מחט עם עוד 48 אינץ אורך של מחרוזת. בערך 1 אינץ ' מקצה צר של מקלות תיפוף, באותו צד של עצמות שבו החוט הראשון הוא השחיל, לדחוף מחט דרך בשר, בניצב אל ו נגד עצמות; למשוך מחרוזת דרך, משאיר אורכים שווים של חוט רופף בקצוות.
בקערה קטנה, מערבבים קמח, פפריקה, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לשפשף באופן שווה על מקלות תיפוף.
הגדר 6 עד 7 אינץ 'רחב עגול, ישר צדדי, ovenproof צלחת או מחבת, 2 1/2 עד 3 אינץ' (ראה הערות עבור אפשרויות), במרכז של 12-14 אינץ ' מחבת פיצה לא מקל. מקלות תיפוף Lean, קצוות צרים, נגד ומסביב לצלחת (קבוצה שנייה של ידיים עוזרת); לקשור את הקצוות המחרוזת התחתונה נוח להחזיק מקלות תיפוף קרוב לצלחת, ולאחר מכן לקשור את הקצוות המחרוזת העליונה יחד כדי לשמור על יציבות מקלות תיפוף. בעדינות להתאים מקלות תיפוף כך שהם מרווחים באותה מידה.
הגדר מחבת על מתלה במחצית התחתונה של תנור רגיל או הסעה 375.
אופים עד מקלות תופים משחימים היטב, 55 עד 60 דקות. הגנה על הידיים עם כפפות תנור, בחוזקה להחזיק מקלות תיפוף נגד צלחת ולהעביר מגש לפחות 12 אינץ ' רחב.
לחם תירס תל ורוטב פקאן מסוכר בצלחת; מילואים טפטופים במחבת פיצה לרוטב קרם כפרי.
מפזרים רוטב וטבעת מגש עם פקאנים מסוכרים שמורים. (לשמור על הכתר חם בתנור עם דלת פתוחה בעת ביצוע רוטב.)
מקשטים עם גבעולים של פטרוזיליה כדי להסתיר צלחת מרכזית.
כדי לשרת, לגזור מחרוזת ולמשוך את מקלות תיפוף; לארגן על צלחות עם רוטב פקאן. רוטב כפית על רוטב; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.