צלי סיני
צלי סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 738 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. . אם יש לך מלח שום, זרעי סלרי, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: ראש השנה הסיני: חזיר צלוי סיני (סיו יוק), בישול איטי צלי בלסמי, ו קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מעיל צלי צ ' אק עם מלח שום, פלפל ואבקת חרדל.
מחממים את השמן במחבת חסינת תנור גדולה או בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הצלי והחום משני הצדדים, כ -5 דקות לכל צד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 3 כוסות מים, רוטב סויה, חומץ, דבש, זנגביל וזרע סלרי.
יוצקים על הצלי ולאחר מכן מכסים את הצלי בחוזקה עם מכסה או רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הצלי הוא רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
כאשר הצלי נעשה, להסיר אותו מהמחבת לצלחת הגשה. הגדר את המחבת של טפטוף על חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה. מערבבים יחד קורנפלור ו 1/4 כוס מים קרים.
יוצקים לתוך הנוזל הרותח ומערבבים עד מעובה, על 1 דקה.
מגישים את הצלי עם הרוטב נשפך על.