צלי סיר הטוב ביותר
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את הכי טוב בסיר צלי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 33 גרם חלבון , 24 גרם שומן ובסך הכל 363 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מים, שמן קנולן, קמח, מלח ופלפל גרוס גס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 56% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: איך להכין את צלי החרס הטוב ביותר , צלי סיר בסיר לחץ מיידי וצלי סיר קלאסי .
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה צולים בשמן מכל הצדדים.
מעבירים לתבנית צלייה גדולה; מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי.
בסיר גדול מביאים לרתיחה את המים, המרק ועלי הדפנה.
יוצקים על צלי וירקות. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 2-1/2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך, הופכים פעם אחת.
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם. לרוטב, מסננים את מיצי המחבת, שומרים 2 כוסות. השליכו ירקות ועלי דפנה.
בסיר גדול על אש בינונית, ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים בהדרגה מיצי מחבת. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים פנימה מיץ לימון ורוטב פלפל חריף.