צלי סיר יין אדום עם דבש וטימין
צלי סיר יין אדום עם דבש וטימין נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 46 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 657 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה אדומים, שום, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו סיר חרס שעועית אדומה ואורז, תבשיל בטטה עדשים אדומות בסיר אחד, ו רגל טלה צלויה עם בירה כהה, דבש וטימין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מחממים שמן בסיר גדול בתנור או בתנור הולנדי על אש גבוהה למשך מספר דקות.
מוסיפים את הבשר ומשחימים היטב מכל הצדדים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מוציאים ומניחים בצד על צלחת. מנמיכים את האש לבינונית ומקפיצים בצל, שום וגזר למשך 5 דקות.
מוסיפים את המרק, היין, הדבש והטימין, מערבבים לאיחוד ואז מוסיפים את הצלייה חזרה לסיר.
מכסים את הסיר ומעבירים לתנור.
אופים במשך 2 שעות, הופך את הבשר פעמיים.
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ואופים, ללא כיסוי, עוד 30 עד 45 דקות עד שגם תפוחי האדמה וגם הבשר רכים במזלג.