צלי סיר ראשון עם רוטב פטריות
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את סאנדיי סיר צלי עם רוטב פטריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $6.94 למנה, מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-108 גרם חלבון, 30 גרם שומן ובסך הכל 759 קלוריות. מתכון זה אהוב על 51 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם צלי עגול בתחתית בקר, פטריות קרמיני, מרק בקר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית. עם ציון של 98%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את יום ראשון צלי סיר עם רוטב פטריות, סיר צלי עם רוטב פטריות וצלי סיר עם רוטב פטריות.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
מייבשים את הבשר בנייר סופג ומתבלים היטב מכל הצדדים במלח ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הצלי ומשחימים מכל הצדדים, כ-4 דקות לכל צד.
מעבירים את הבשר לצלחת ומוסיפים את הפטריות. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד להשחמה ומתחילים לשחרר נוזלים, כ-5 דקות.
מוסיפים את הבצל והמרק ומערבבים עד לאיחוד. מכניסים את הצלי לתוך הירקות, מוסיפים לסיר את כל המיצים שהוא שיחרר.
מוסיפים את מרק הבקר, מביאים לרתיחה, מכסים ומעבירים לתנור לצלייה של 2 1/2 שעות.
מסירים את המכסה, הופכים בזהירות את הבשר וממשיכים לבשל במשך 30 דקות; הבשר צריך להיות רך במזלג והנוזל מופחת.
מוציאים את הסיר מהתנור, מעבירים את הבשר לקרש חיתוך ואוהלים בנייר כסף כדי לשמור על חום.
הניחו לפטריות ולבצל לעמוד מספר דקות ללא הפרעה כדי לאפשר לחלק משומן הבקר לעלות אל פני השטח. בעזרת כף גדולה, מסירים את עודפי השומן וזורקים. בעזרת מצקת מוסיפים כ-1 1/2 כוסות מהפטריות והבצל עם מעט נוזלי בישול לקערת הבלנדר או מעבד המזון. טוחנים בזהירות את התערובת עד לקבלת מרקם חלק מאוד.
יוצקים את המחית בחזרה לסיר ומערבבים היטב עד לאיחוד; טועמים ומתקנים תיבול.
להגשה פורסים את צלי הסיר לפרוסות ומסדרים על צלחת הגשה.
מטפטפים מעט רוטב פטריות מעל ומעבירים את הרוטב הנוסף לשולחן.