צלי עם רוטב חריף
נסו רוסטביף מפולפל, רוטב, פודינג יורקשייר ורוטב חזרת, ביסקוויטים ורוטב נקניק מתובל, ו צלוי צלעות מפולפל (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מצלי. מעיל סיר לחץ 4 ליטר עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים צלי; מבשלים עד משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים בצל ו-6 המרכיבים הבאים. מכסים את התנור במכסה, ואטמו היטב.
לחץ מקום שליטה על vent וצינור. מבשלים מעל חום גבוה עד שלחץ שולט בסלעים קדימה ואחורה במהירות. להפחית את החום עד לחץ שליטה סלעים מדי פעם; לבשל 40 דקות.
הפעל מים קרים על סיר לחץ כדי להפחית את הלחץ במהירות. בזהירות להסיר את המכסה כך קיטור בורח ממך.
להעביר צלי למגש הגשה; להפריש, ולשמור חם.
מערבבים קמח ומים, ערבוב עד חלקה; מוסיפים תערובת קמח למיצים. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.