קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלי צדפות

צלי צדפות
צלי צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם ליווי: lowcountry aïoli, בירה, צדפות קשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, צלי פאן צדפות, ו צלי צדפות.

הוראות

1
הכן גריל לבישול עם כ 7 קילו של סעודות. (תצטרך כ -15 קילו של סעודות בסך הכל.)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
פרחח bratwursts וצ ' וריסו בכמה מקומות עם מזלג, ואז גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
פזר כ -12 בריקים נוספים על גחלים זוהרות ולהחליף מתלה.
4
מקפלים יוטה לתוך שכבה משולשת מעט קטן יותר מאשר משטח הגריל להשרות לחלוטין עם מים. שים 3 עד 4 תריסר צדפות ישירות על מתלה גריל, לכסות עם יוטה רטובה, וצלי, ללא כיסוי גריל, עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות. (במידת הצורך, מפזרים יותר מים מעל יוטה כדי לשמור על לח.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים צדפות כשהן נפתחות, מסירים אותן עם מלקחיים, וצולים צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, ומחליפים יוטה. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן, ומוסיפים כ-12 סעודות נוספות בין קבוצות כדי לשמור על אש חמה וקריעת אריג גס ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
בצע את שיטת גריל פחם לנקניקיות וצדפות, או להשתמש במחבת צלייה לסכל לצדפות ולעקוב אחר שיטת תנור stovetop.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חום 2 מחבתות גריל כבדים או מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל נקניקיות, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מחממים מחבת קלייה בגודל 17 על 12 אינץ '(בעומק של 2 עד 3 אינץ') על המדף התחתון של התנור עד לחם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור במהירות למלא עם 3 עד 4 תריסר צדפות 1 כוס מים, ואז לכסות את המחבת בחוזקה עם רדיד כבד חובה. צלי צדפות עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מגישים צדפות כפי שהם פותחים, להסיר אותם עם מלקחיים, וצולים כל צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, מכוסה בנייר כסף. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
צדפות קיטור בבירה בסיר 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני, מכוסה, עד צדפות פתוחות, כ -10 דקות (להשליך צדפות שלא נפתחו לאחר 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים צדפות כפי שהן פתוחות למגש. בזהירות לשפוך מרק צדפות לתוך כוסות, הימנעות כל משקעים, לצדפות טבילה אם עדיין סנדי.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות