קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות12
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צלי צדפות

צלי צדפות
צלי צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם ליווי: lowcountry aïoli, בירה, צדפות קשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini, צלי פאן צדפות, ו צלי צדפות.

הוראות

1
הכן גריל לבישול עם כ 7 קילו של סעודות. (תצטרך כ -15 קילו של סעודות בסך הכל.)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
פרחח bratwursts וצ ' וריסו בכמה מקומות עם מזלג, ואז גריל, מכוסה, מפנה מדי פעם, עד השחמה ובישל דרך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץיכול כרוב כבוש, שטוף, מרוקן וקצוץ
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
פזר כ -12 בריקים נוספים על גחלים זוהרות ולהחליף מתלה.
4
מקפלים יוטה לתוך שכבה משולשת מעט קטן יותר מאשר משטח הגריל להשרות לחלוטין עם מים. שים 3 עד 4 תריסר צדפות ישירות על מתלה גריל, לכסות עם יוטה רטובה, וצלי, ללא כיסוי גריל, עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות. (במידת הצורך, מפזרים יותר מים מעל יוטה כדי לשמור על לח.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מגישים צדפות כשהן נפתחות, מסירים אותן עם מלקחיים, וצולים צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, ומחליפים יוטה. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן, ומוסיפים כ-12 סעודות נוספות בין קבוצות כדי לשמור על אש חמה וקריעת אריג גס ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1
בצע את שיטת גריל פחם לנקניקיות וצדפות, או להשתמש במחבת צלייה לסכל לצדפות ולעקוב אחר שיטת תנור stovetop.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מחממים תנור ל 260°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חום 2 מחבתות גריל כבדים או מחבת על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל נקניקיות, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מחממים מחבת קלייה בגודל 17 על 12 אינץ '(בעומק של 2 עד 3 אינץ') על המדף התחתון של התנור עד לחם מאוד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר מהתנור במהירות למלא עם 3 עד 4 תריסר צדפות 1 כוס מים, ואז לכסות את המחבת בחוזקה עם רדיד כבד חובה. צלי צדפות עד פגזים רק מתחילים לפתוח (על 1/16 אינץ') או לתת מעט כאשר סחוט עם מלקחיים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים צדפות כפי שהם פותחים, להסיר אותם עם מלקחיים, וצולים כל צדפות שלא נפתחו עוד כמה דקות, מכוסה בנייר כסף. צולים את שאר הצדפות ב-2 או 3 קבוצות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
צדפות קיטור בבירה בסיר 6-8 ליטר מעל חום גבוה בינוני, מכוסה, עד צדפות פתוחות, כ -10 דקות (להשליך צדפות שלא נפתחו לאחר 15 דקות).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מעבירים צדפות כפי שהן פתוחות למגש. בזהירות לשפוך מרק צדפות לתוך כוסות, הימנעות כל משקעים, לצדפות טבילה אם עדיין סנדי.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות