קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 38 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה
מתאים ל-10 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -38 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. לכו לחנות ואספו שמן קנולן, צלי צלעות עומד, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הסר את כל עטיפת הפלסטיק או נייר הקצב מהצלי.
3
הניחו את צלי הצלעות העומד זקוף על תבנית חצי גיליון המצוידת במתלה. המדף חיוני לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הניחו מגבות יבשות באופן רופף על גבי הצלי. זה יעזור למשוך לחות מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מכניסים למקרר בכ -50 עד 60 אחוז לחות ובין 34 ל -38 מעלות צלזיוס. החלף את המגבות מדי יום למשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מקום 16-אינץ עגול אזליה טרה קוטה עציץ לתוך קר תנור. הפוך את העציץ כדי להפוך למכסה מעל אבן פיצה או לתחתית העציץ. התנור צריך להיות קר כדי להתחיל, כדי למנוע פיצוח בחתיכות הטרה קוטה. סובבו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מוציאים את הצלי מהמקרר ומשפשפים בשמן קנולה. זכור לשפשף את העצמות גם בשמן. ברגע שהצלי מצופה לחלוטין בשמן מכסים את הצלי במלח כשר, כחצי כפית לעצם. לאחר מכן, לשפשף עם פלפל טחון טרי כדי מעיל את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים את הצלי על צלחת כלי אפייה מזכוכית מעט קטנה יותר מאורך הצלי. זה יתפוס את הטפטופים הדרושים לרוטב. לבסוף, במקום מדחום בדיקה למרכז הצלי ולהגדיר 118 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מניחים את הצלי ואת צלחת כלי האפייה על אבן הפיצה, מכסים בסיר הטרה קוטה ומחזירים לתנור. מכבים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס וצולים עד להשגת טמפרטורה פנימית.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
10
מוציאים את הצלי והופכים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר את מכסה הטרה קוטה והתאושש בנייר כסף כבד. אפשר לצלי לנוח עד שמגיעים לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
12
הכניסו את הצלי חזרה לתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך כ -10 דקות או עד שהשגתם את הקרום הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מוציאים ומעבירים צלי לקרש חיתוך. שמור מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
14
משמנים את המיצים בתבנית הזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
מניחים את התבנית על אש נמוכה ומזלגים עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
16
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מגלגלים את עלי המרווה בין האצבעות כדי לשחרר את הטעמים והארומה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
18
מוסיפים את הרוטב ומבשלים 1 דקה. מסננים ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק