קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 38 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה

צלי צלעות עומדים יבשים עם מרווה
מתאים ל-10 ומחירו 36 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. 21 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -38 דקות. זה יהיה להיט שלך יום ולנטין אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. לכו לחנות ואספו שמן קנולן, צלי צלעות עומד, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו צלי צלעות עומד, צלי צלעות עומד, ו צלי צלעות עומד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הסר את כל עטיפת הפלסטיק או נייר הקצב מהצלי.
3
הניחו את צלי הצלעות העומד זקוף על תבנית חצי גיליון המצוידת במתלה. המדף חיוני לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הניחו מגבות יבשות באופן רופף על גבי הצלי. זה יעזור למשוך לחות מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מכניסים למקרר בכ -50 עד 60 אחוז לחות ובין 34 ל -38 מעלות צלזיוס. החלף את המגבות מדי יום למשך 3 ימים.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
מקום 16-אינץ עגול אזליה טרה קוטה עציץ לתוך קר תנור. הפוך את העציץ כדי להפוך למכסה מעל אבן פיצה או לתחתית העציץ. התנור צריך להיות קר כדי להתחיל, כדי למנוע פיצוח בחתיכות הטרה קוטה. סובבו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מוציאים את הצלי מהמקרר ומשפשפים בשמן קנולה. זכור לשפשף את העצמות גם בשמן. ברגע שהצלי מצופה לחלוטין בשמן מכסים את הצלי במלח כשר, כחצי כפית לעצם. לאחר מכן, לשפשף עם פלפל טחון טרי כדי מעיל את פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
8
מניחים את הצלי על צלחת כלי אפייה מזכוכית מעט קטנה יותר מאורך הצלי. זה יתפוס את הטפטופים הדרושים לרוטב. לבסוף, במקום מדחום בדיקה למרכז הצלי ולהגדיר 118 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים את הצלי ואת צלחת כלי האפייה על אבן הפיצה, מכסים בסיר הטרה קוטה ומחזירים לתנור. מכבים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס וצולים עד להשגת טמפרטורה פנימית.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוציאים את הצלי והופכים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את מכסה הטרה קוטה והתאושש בנייר כסף כבד. אפשר לצלי לנוח עד שמגיעים לטמפרטורה פנימית של 130 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
12
הכניסו את הצלי חזרה לתנור שחומם מראש ל -500 מעלות למשך כ -10 דקות או עד שהשגתם את הקרום הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מוציאים ומעבירים צלי לקרש חיתוך. שמור מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
משמנים את המיצים בתבנית הזכוכית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מניחים את התבנית על אש נמוכה ומזלגים עם 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מוסיפים את היין ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
17
מגלגלים את עלי המרווה בין האצבעות כדי לשחרר את הטעמים והארומה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
מוסיפים את הרוטב ומבשלים 1 דקה. מסננים ומגישים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו