תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלי יום ראשון. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1051 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות וקחי פרמזן, מלח כשר ופלפל סדוק, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, צלי קדירה ביום ראשון, ו צלוי צלעות יום ראשון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
באמצעות מגבות נייר, ללטף את הצלי יבש כדי לעזור לקבל קרום נהדר על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קרום
בשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מפזרים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני, להוסיף 2 כפות שמן וחום עד מבריק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
4
מוסיפים את הצלי והחום מכל הצדדים.
5
הסר והעברה ללוח חיתוך או צלחת גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מוסיפים עוד שמן לסיר במידת הצורך, יחד עם גזר, סלרי ובצל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גזר
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מוסיפים את צרור עשבי תיבול טריים ומבשלים עד שהירקות מתחילים להיות חומים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
8
מוסיפים את השום וממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מוסיפים 3/4 כוס יין אדום ומפחיתים בחצי, מגרדים את החלקים הצרובים ומשלבים אותם במיץ. ואז להחזיר את הצלי לסיר ולהוסיף את מרק הבשר. מביאים את הנוזל לרתיחה לפני המכסה עם מכסה הדוק ומניחים את הסיר בתנור. אפשר לצלי לבשל עד מזלג מכרז, 3 1/2 עד 4 שעות, מפנה פעם באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשר
יין אדום
מיץ
ציוד שתשתמש בו
תנור
סיר
10
הסר מהתנור ולהעביר את הצלי ללוח חיתוך גדול. אוהל עם נייר כסף בזמן שהצלי מונח. מניחים את התנור ההולנדי בחזרה על הכיריים מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את 1/4 כוס היין האדום הנותרת לנוזל ומפחיתים בחצי ברתיחה, כ -10 דקות. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. לגרוס את הצלי לחתיכות גדולות ולזרוק עם jus.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין אדום
רוטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור הולנדי
תנור
רדיד אלומיניום
11
עבור סלט עשבי תיבול: לזרוק את גרגיר הנחלים ופטרוזיליה קטפה עם מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. מתבלים במלח ופלפל וממלאים את השקדים הקלויים
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
גרגיר הנחלים
שמן זית
שקדים
פטרוזיליה
12
מגישים על גבי עוגות ריזוטו העליון עם סלט עשבי תיבול טרי.
13
לריזוטו: בסיר בינוני, מחממים את מרק העוף לרתיחה. בסיר נפרד, להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים את שאלוט לחמאה, מבשלים עד ריחני שקוף, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
חמאה
15
מוסיפים את אורז הברבוריו וטוסט קל, ערבוב מעיל בחמאה ובשאלוט.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrio
שאלות
חמאה
טוסט
16
מוסיף את היין הלבן, ממשיך לבשל תוך ערבוב עד היין נספג. אתה צריך להיות מסוגל להפעיל את הכף שלך דרך ריזוטו ויש לי השהייה הזחה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
יין
17
באמצעות מצקת, להוסיף מספיק מרק עוף חם כדי לכסות את האורז, ערבוב כל הזמן על חום בינוני עד המרק נספג לחלוטין. חזור על התהליך 3 פעמים נוספות, הוספת מרק בשלבים תוך המשך לערבב. לאחר הוספת כל מרק העוף והאורז רך, מוסיפים את האפונה, מיץ לימון וגרידת לימון ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מיץ לימון
גרידת לימון
אפונה
אורז
ציוד שתשתמש בו
מצקת
18
הסר מהחום ומערבבים בפרמזן, מוצרלה ומתבלים במלח ופלפל. לקרר את הריזוטו על ידי הפצת אותו באופן שווה על מגש סדינים. מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר במשך 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מוצרלה
פרמזן
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
19
לאחר הריזוטו מקורר, ליצור את התערובת לתוך קציצות בגודל בורגר, על 1 אינץ ' עבה. להקים תחנת חפירה עם קמח בצלחת אחת, ביצים מוכות באחרת ופירורי לחם panko באחרת. טובלים את קציצות האורז לתוך הקמח, ואז לתוך הביצים ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פאנקו.
קמח לכל מטרה
ביצה
אורז
רצועת קליפת לימון
20
במחבת גדולה, חום שמן צמחי 1/2 אינץ ' על חום בינוני עד קמצוץ של panko רוחש כאשר ירד בשמן. עבודה בקבוצות של 2 עד 3, מטגנים את עוגות הריזוטו עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל צד (השתמש מרית דגים מתחת לעוגה ואת החלק האחורי של מזלג על גבי כדי לעזור לייצב בעת היפוך).
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
פאנקו.
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מרית
21
להעביר מתלה תיל, אשר יעזור להם להישאר פריך. מתבלים במלח והם מוכנים לשרת.