צלי קדירה ורוטב יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 646 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 31 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, בוליון בקר בטעם מיידי, זרוע צ'אק בקר, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.
הוראות
1
תנור חום ל 163°. בתנור הולנדי 5 ליטר או מחבת צלייה, שמן חום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
סוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים צלי בקר; מבשלים כ 5 דקות בכל צד או עד להשחמה. אם תרצה, לנקז את עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
צלי בקר
3
מפזרים פלפל משני צדי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים 1 של בצל, 1 של גבעולים של סלרי עלה דפנה בשר. ממיסים בוליון במים רותחים; להזמין 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
גב שומן חזיר
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
יוצקים הנותרים 3/4 כוס bouillon סביב בשר. מביאים לרתיחה. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
אופים ב 163°. עבור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
7
מוסיפים ירקות שנותרו; מכסים ואופים 1 עד 1 1/4 שעות נוספות או עד בשר וירקות במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
8
כדי להכין רוטב, מניחים בשר וירקות על מגש חם; מכסים באופן רופף כדי להתחמם. מדוד טפטוף מהתנור ההולנדי. אם תרצה, דלג על השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
9
הוסף שמורות 3/4 כוס bouillon כדי לטפטף לעשות 3 כוסות; לחזור לתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
10
בצנצנת קטנה עם מכסה הדוק, לשלב מים קרים וקמח; לנער היטב. בהדרגה מערבבים תערובת קמח לתוך טפטוף. מבשלים מעל חום בינוני עד תערובת רותחים מתעבה, ערבוב כל הזמן. אם תרצה, להוסיף מלח לפי הטעם.