קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

צלי קדרה עם ירקות

צלי קדרה עם ירקות
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, צ'אק בשר צלי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים שמן צמחי בסיר גדול, כבד או תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני. צ ' אק חום צלי בשמן החם לחלוטין, 5 עד 8 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל שחור ולהעביר מגש. שמור שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-דַק-
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן עד בצל זהוב, כ -15 דקות. מערבבים בשר בקר, עגבניות, חומץ יין אדום, סוכר חום, ועלי דפנה לתוך בצל ושום; מביאים לרתיחה ומניחים צ ' אק צלי לתוך התערובת. מכסה סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מבשלים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 4 עד 4 1/2 שעות. לפזר פרוסות גזר סביב הבשר ולהביא לרתיחה על חום בינוני; לחזור לתנור במשך 30 דקות יותר. להפיץ תפוחי אדמה סביב בשר וירקות, להביא לרתיחה שוב על חום בינוני, ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
להעביר בשר למגש, לכסות באופן רופף עם אוהל של רדיד אלומיניום, ולהניח בצד לנוח במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מערבבים פטריות לתוך טפטוף מחבת; מביאים לרתוח על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להקציף קורנפלור למים קרים בקערה קטנה ומערבבים לתוך הטפטוף. מתבלים במלח סלרי, בזיליקום וקורנית. מבשלים עד מעובה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הסר וזרוק עלי דפנה. פרוסת בשר; לשרת על מגש מוקף ירקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
יוצקים רוטב על בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות