המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, צ'אק בשר צלי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים שמן צמחי בסיר גדול, כבד או תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני. צ ' אק חום צלי בשמן החם לחלוטין, 5 עד 8 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל שחור ולהעביר מגש. שמור שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מבשלים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 4 עד 4 1/2 שעות. לפזר פרוסות גזר סביב הבשר ולהביא לרתיחה על חום בינוני; לחזור לתנור במשך 30 דקות יותר. להפיץ תפוחי אדמה סביב בשר וירקות, להביא לרתיחה שוב על חום בינוני, ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 30 דקות יותר.