המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם תפוחי אדמה, צ'אק בשר צלי, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים שמן צמחי בסיר גדול, כבד או תנור ברזל יצוק הולנדי על חום בינוני. צ ' אק חום צלי בשמן החם לחלוטין, 5 עד 8 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל שחור ולהעביר מגש. שמור שמן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
צ ' אק צלי בקר
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן עד בצל זהוב, כ -15 דקות. מערבבים בשר בקר, עגבניות, חומץ יין אדום, סוכר חום, ועלי דפנה לתוך בצל ושום; מביאים לרתיחה ומניחים צ ' אק צלי לתוך התערובת. מכסה סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כָּתֵף
צ ' אק צלי בקר
גב שומן חזיר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מבשלים בתנור שחומם מראש עד שהבשר רך מאוד, 4 עד 4 1/2 שעות. לפזר פרוסות גזר סביב הבשר ולהביא לרתיחה על חום בינוני; לחזור לתנור במשך 30 דקות יותר. להפיץ תפוחי אדמה סביב בשר וירקות, להביא לרתיחה שוב על חום בינוני, ואופים עד תפוחי אדמה הם במכרז, על 30 דקות יותר.