צליה: קבב עוף עטוף בבייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלייה: קבבים עוף עטוף בייקון. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך אננס, בצל ירוק, חומץ סיידר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו הטוב ביותר אי פעם חצאית סטייק בייקון עטוף Kabobs עוף, צליה: בייקון עטוף, חלפיניו וחסילון ממולא גבינה, ו בייקון עטוף BBQ-שרימפס קבב (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את רוטב הסויה, חומץ סיידר, דבש, שמן קנולה, בצל ירוק בקערה קטנה.
מניחים את הפטריות והעוף לתוך שקית Ziploc גדולה, יוצקים במרינדה, וזורקים מעיל באופן שווה. לסגור את השקית, להסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר, להשרות במקרר לפחות 1 שעה, רצוי לילה.
ארובה 1 אור מלא פחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה על באח הפחם.
בעוד הפחם מאיר, עטפו את חתיכות העוף בבייקון, וחוט על שיפודים כך שהבייקון יהיה מאובטח. חלופי עם חתיכות פטריות ואננס. עתודת המרינדה הנותרים.
שמן קלות באח הגריל. סדר שיפודים על הגריל מוכן. מבשלים, מברישים מדי פעם בתערובת רוטב הסויה הנותרת, עד שבייקון פריך ומיצי עוף משתחררים, בערך 3-5 דקות לכל צד, הופכים את הקבבים 4 פעמים.