צליה: קפרזה חצילים
צליה: קפרזה חצילים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 416 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-703 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם מוצרלה, סוג של אש: ישיר, חצילים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו צליה: חצילים וגבינת עיזים ספירלות, צליה: חציל סיני עם שום ורוטב זנגביל, ו צליה: חציל סיני עם ג'ינג'ר מתוק-מיסו להדביק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות חצילים במסננת להגדיר בתוך קערה גדולה. לזרוק חצילים עם מלח כשר ולתת לשבת במשך 30 דקות. לנגב חצילים יבש עם מגבות נייר.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מברשת שני הצדדים חצילים פרוסות קלות עם שמן.
מניחים על הגריל ומבשלים עד משחימים היטב בכל צד, על 4 עד 5 דקות לכל צד.
מניחים פרוסה אחת של חצילים על צלחת וערימה עם 1 עגבניות פרוסה, 1 מוצרלה פרוסה, עוד פרוסה של חצילים, עגבניות, מוצרלה, ופרוסה אחרונה של חצילים.
טפטוף עם שמן זית כתית מעולה וחומץ בלסמי. מתבלים עם פלפל לפי הטעם ומפזרים בזיליקום. חזור על לעשות 3 ערימות נוספות לשרת.