קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

צלייה בלונדון עם בירה ובצל קלוי עם קינואה

צלייה בלונדון עם בירה ובצל קלוי עם קינואה
צלייה בלונדון עם אייל au jus ובצל קלוי עם קינואה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 373 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. אם יש לך שמן זית, קינואה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. , אנו ממליצים לנסות גם : צלוי בלסמי-Marinated לונדון צלוי עם בצל אדום, טלה צלוי בסגנון לונדון צלוי, ו צלייה בלונדון.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את שני הצדדים של סטייק עם מלח, פלפל ותבלינים מסקיט. צרוב סטייק במחבת חמה 2 דקות לכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר סטייק מחבת ולהוסיף בצל פרוס ושיכר למחבת. מביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות חומות מתחתית המחבת. להחזיר סטייק למחבת ומבשלים 2 עד 4 דקות יותר עבור doneness בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר סטייק מחבת (הזמנת רוטב במחבת) ולתת לנוח 10 דקות. להפחית את החום לנמוך ולתת שיכר להתבשל בעוד סטייק נח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים סטייק לרוחב לפרוסות דקות ומגישים את סטייק, בצל ורוטב פאן על קינואה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר