קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלייה: נגימאקי

צלייה: נגימאקי
צליה: Negimaki עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 322 אוהדים. אם יש לכם סוג של אש: ישיר, סוכר, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נג'ימאקי עוף-אספרגוס, נג'ימאקי בקר ואספרגוס, ו כרוב בצל ירוק Negimaki (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף 1/2 כף מלח, ולאחר מכן בלאנש בצל ירוק עד רק התרכך, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הסר בצל ירוק לקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
5
חותכים סטייק אגף עם התבואה, מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות ללוח חיתוך, לפרוסות 12 1/8 אינץ 'בעובי כי הם 1 1/2 עד 2 אינץ' רחב. מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על ניילון נצמד, ולאחר מכן מכסים עם חתיכה אחרת של ניילון נצמד ופרוסות פאונד עד בערך 1/16 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
מפזרים קל מרובע עם מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק על פני הבשר לכיוון התבואה. בחוזקה להפשיל בשר סביב בצל ירוק לקשור לסגור עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. חזור עם שאריות בשר ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
8
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס. לשים לחמניות בצלחת קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. Marinate, מפנה מדי פעם, תוך הכנת הגריל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לחמניות גריל, הזמנת מרינדה, עד צרוב היטב מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
בעוד הבשר נח, יוצקים מרינדה שמורה לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
12
לחתוך ולזרוק חוט מלחמניות negimaki.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
13
לחתוך לאכול רול לפרוסות 6 1 אינץ'. מסדרים לחמניות על צלחת טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על