צלע יבשה-עיניים היא ללא גלוטן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 688 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם חמאה, צלי חלציים, עלי פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. הציון הזה די טוב. נסו הטוב ביותר יבש תבלינים לשפשף עוף, בשר בקר וחזיר, עיני חזיר, ו עיניים עליך (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 1 חבילה גזה, לחתוך במחצית (כ 1 חצר) 1 גיליון פאן 1 מתלה כדי להתאים גיליון פאן
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
פנו מקום בחלק האחורי של המקרר למשך 7 עד 10 ימים בטמפרטורה קבועה של 38 מעלות צלזיוס.
3
מוציאים את הצלייה מהאריזה ושוטפים היטב. פט יבש לחלוטין, עטוף עם 3 שכבות של בד גבינה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
4
מניחים על מתלה המצויד בתוך תבנית סדין בחלק האחורי של המקרר, הצד השמן כלפי מעלה. לאחר 24 שעות מוציאים, עוטפים, זורקים בד גבינה ועוטפים בחתיכה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הכניסו חזרה למקרר למשך 6 עד 9 ימים ללא הפרעה. הקפד לבדוק את המקרר שלך עבור דיוק הטמפרטורה לפני ההזדקנות היבשה. שמור על החלק התחתון / האחורי של המקרר ואם אפשר, מקרר שלא נפתח לעתים קרובות.
6
מוציאים את הצלייה מהמקרר.
7
הסר את בד הגבינה, חתך את השומן וקצץ את הקצוות ואת כל חלקי הצלייה הצבעוניים.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
8
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
9
פורסים צלי לתוך 6 (1 1/2 אינץ ' עבה) סטייקים. מתבלים במלח ופלפל טרי סדוק. מבשלים סטייקים במשך 4 דקות בצד הראשון, הופכים ומבשלים 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מעבירים לפלטת הגשה. למעלה עם גרמולטה חזרת ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
11
בקערה בינונית מקציפים חמאה עם שום, חזרת, חומץ, גרידה ומלח. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה