צלע צלויה עם פטריות ורוטב דגים
מתאים ל-35 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 92 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל קאיין, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו צלע צלויה עם פטריות ורוטב דגים, אפונים מוקפצים ופטריות ברוטב דגים ובזיליקום, ו עיני צלע של קודי עם שמן זית נפצו תפוחי אדמה ו Swe (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, להמיס את החמאה ב 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את שאלוט ופטריות מעורבות ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות הם השחמה והנוזל שלהם הוא התאדה, כ 8 דקות.
מוסיפים את רוטב הדגים ואת קאיין ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הטרגון ואת עירית, לכסות ולשמור חם.
מברישים את הסטייקים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. גריל על חום גבוה בינוני במשך 3 עד 4 דקות לכל צד עבור בשר בינוני נדיר.
מעבירים את הסטייקים לצלחות. למעלה עם הפטריות ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של דריוש עם 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 69 דולר לבקבוק.
מרלו עם חתימה של דריוש
עונת הגידול המתונה של שנת 2008 הניבה כמויות קטנות של מרלו בוגר ומרוכז מאוד. היין שנוצר מציע פרופיל של פירות כהים צפופים, אקספרסיבי-פטל שחור, דובדבן ותאנה מיובשת הנתמך על ידי ליבה הדוקה של קקאו כהה, שוש וקולה. טאנינים מתוקים ועסיסיים מוסיפים מורכבות טקסטורלית, בעוד שגימור יפה וארוך חושף הערות של רוזמרין, קינמון וקרקר גרהם. תערובת: 90% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק