צלע צרובה
צלע צרובה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, לימונים, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו צלע צרובה, עטיפות צלעות קצרות צרובות משולחן המשפחה, ו צלעות מטוגנות עם שרימפס צרוב ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק יבשה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. לחלופין, לבנות אש פחם בינונית-חמה, או לחמם גריל גז גבוה. עונה צלעות קצרות בנדיבות עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לצרוב צלעות עד השחמה, 4-5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
העבר לצלחת ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים, מניחים 1 כוס coldwater ו 2 קוביות קרח בקערה בינונית.
מוסיפים בצל; מערבבים, ואז משליכים קרח ומיד לנקז היטב.
חותכים בשר מעצמות; קוצצים לקוביות 1/4 "-1/2".
להעביר מגש הגשה (עצמות מילואים עבור אלה שאוהבים לכרסם עליהם).
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות ניקל & ניקל האריס יין מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.