צלעות
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 20 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. לך לחנות ותביא את ארוגולה, צלעות ב-4 עצמות, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צלעות, פריים ריב פו, ו צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים בנדיבות את הצלעות עם המלח ופלפל ומקררים בין לילה.
שעה לפני הבישול, להסיר את הצלי מהמקרר כדי לאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר.
בינתיים, מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
שים את הצלעות השמורות במחבת צלייה bowed-צד למעלה (הצלעות ישמשו כמדף הקלייה). לפזר כל שומן קישוטים בשר במחבת סביב העצמות. צולים את העצמות ואת הקישוטים במשך כ 30 דקות, או עד השומן מתחיל לעבד.
הסר את המחבת מהתנור, לשים את גבעולי רוזמרין על גבי העצמות, ולאחר מכן העליון עם צלעות הממשלה.
שים את השום המרוסק בתחתית המחבת עם הקישוטים. מטגנים את הבשר עם טפטוף השומן ומחזירים את המחבת לתנור.
מבשלים 30 דקות ואז מוסיפים את הצלי שוב.
להפחית את החום ל 350 מעלות F ומבשלים עד הבשר הוא נדיר בינוני (טמפרטורה פנימית של 125 מעלות f עד 130 מעלות F), על 1 שעה, 15 דקות, צולה את הצלי כל 30 דקות עד שהוא נעשה. זכור כי הצלי ימשיך לבשל בזמן מנוחה.
הסר את הצלי מהתנור והניח אותו על קרש חיתוך לנוח, חשוף, במשך 20 דקות. חותכים את הצלע העיקרית לעובי הרצוי ומקשטים עם ארוגולה ושמן זית.