גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, מדפים מלאים, צלעות חזיר עם גב של תינוק, תערובת מרגריטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תערובת מרגריטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מרגריטה פאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות הגב של דן-אתה יכול לעשות צלעות טעימות, BBQ צלעות בייבי גב, ו צלעות בייבי גב (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים כל מדף צלעות על גיליון רחב במיוחד, כבד חובה אלומיניום לסכל. (רדיד צריך להיות 4 אינץ ' יותר מאשר הצלעות משני קצותיו.) מדפים העונה בנדיבות עם מלח כשר ומפזרים כל מדף עם 3 כפות של לשפשף. הפעל את הצלעות, צד הבשר למטה, ולאטום בחוזקה כל כיס לסכל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מניחים על מחבת חצי גיליון ומקררים בין לילה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
למחרת מחממים את התנור ל-250 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים את מיץ תפוזים ומרגריטה לערבב בכוס מדידה נוזלית. פתח 1 קצה של כל נרתיק באופן שווה לחלק את הנוזל בין 2 שקיות. אטמו מחדש את השקיות והניחו את מחבת הסדין בתנור למשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מרגריטה
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את הצלעות מהתנור, לפתוח בזהירות 1 קצה של כל כיס ושופכים את הנוזל צליה לתוך כוס מדידה חסינת חום. לאטום מחדש את שקיות ולמקם אותם ואת כוס המדידה של נוזל למקרר עד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
השומן בנוזל הצלייה יהיה מוצק על החלק העליון וניתן להסיר בשלב זה.
8
להעביר את הנוזל לסיר קטן ולהוסיף את הדבש, קטשופ, רוטב ווסטרשייר, אבקת אספרסו ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
אספרסו מיידי
1 ג'לפנו טרי שלם
דגני קריפיקס, מרוסקים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
להקציף לשלב. הגדר מעל חום בינוני גבוה ולהפחית זיגוג, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
הגדר גריל גז בינוני גבוה ולאפשר לחמם במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
11
חותכים כל לוח לשניים ומניחים אותם על הגריל, בצד הבשר למטה, לסגור את המכסה ולהפחית את החום בינוני. השאר לבד במשך 3 דקות. הפוך ומבשל עוד 3 דקות. הפוך ומבשל במשך 3 דקות בכל צד 1 יותר זמן או עד כל צלע יש char נחמד.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
12
הסר את הצלעות מהגריל ללוח חיתוך. וחותכים 2 מנות צלעות, באמצעות מזמרה במטבח.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
13
מוסיפים את הצלעות וחצי זיגוג לקערה גדולה הגשה לזרוק מעיל ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
מאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מגישים את הזיגוג הנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
15
מניחים את כל החומרים במיכל אטום לרעוד לשלב. חנות עד 3 חודשים.