צלעות אפויות עם רוטב אוכמניות פיקנטי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צלעות אפויות עם רוטב אוכמניות פיקנטי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 46 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 657 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם דבש, חומץ בלסמי, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: צלעות אפויות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, בשר חזיר צלוי מתובל עם רוטב אוכמניות, ו צלעות ברוטב ברביקיו בורבון חריף.
הוראות
מערבבים אבקת צ ' ילי, שום, ומלח בקערה קטנה; לשפשף תערובת לצלעות.
מניחים צלעות על תבנית אפייה גדולה, בצד בשרי למעלה.
בינתיים, מחית הנותרים מרכיבים בבלנדר עד כמעט חלקה. מסננים מחית blackberry לתוך סיר בינוני כבד; להשליך מוצקים מסננת. לבשל מחית מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 1 כוס, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
תצחצח צלעות עם מספיק רוטב למעיל. המשך אפייה עד רוטב חום ויוצר זיגוג עבה, על 10 דקות יותר.
חותכים לוחות בין עצמות לצלעות בודדות.
מגישים עם רוטב blackberry שנותר.