קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

צלעות בגריל בגריל עם זיגוג זעתר

צלעות בגריל בגריל עם זיגוג זעתר
צלעות גב לתינוק בגריל עם זיגוג Zaatar עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 540 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צלעות חזיר, זיגוג זעתר, קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו צלעות בייבי גב עם Adobo זיגוג, צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר, ו צלעות בייבי גב עם זיגוג כתום-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את הממברנה מהחלק התחתון של צלעות: להחליק קצה מברג לאורך כל עצם ומתחת לקצה אחד של הממברנה כדי לשחרר, ואז לתפוס את הממברנה עם מגבת נייר ולמשוך את (זה בסדר אם הפסקות קרום וחתיכות להישאר).
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
בקערה קטנה, מערבבים מלח, פלפל, וקיין. שים צלעות על תבנית אפייה ומפזרים משני הצדדים בתערובת מלח. לעטוף בנוחות כל מדף בנייר כסף כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו נשב 30 דקות בטמפרטורת החדר.
4
בינתיים, להכין גריל פחם או גז לחום בינוני נמוך עקיף (300 עד 350; אתה צריך להיות מסוגל להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל באח בישול רק 6 עד 7 שניות). אם משתמשים בפחם, אור 60 בריחים בארובה על מבער. כאשר גחלים מכוסים אפר, על 20 דקות, הבנק באופן שווה על הצדדים המנוגדים של אש ולתת לשרוף בינוני נמוך. הגדר מחבת טפטוף יציב על באח בין תלוליות. האזור מעל מחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
דַק-דַק-
5
הוסף 3 או 4 יותר בריחים unlit לכל תלולית כאשר הצלעות להמשיך וכל 30 דקות בזמן הבישול. אם משתמשים בגז, להפוך את כל המבערים לגובה, מכסה סגור, וחום 10 דקות. ואז להפוך מבער מרכז(ים) כבוי ולהפחית את החום של מבער אחר (ים) בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מניחים מחבת טפטוף יציב תחת מבער כבוי (ים). האזור מעל למחבת הטפטוף הוא אזור החום העקיף.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מניחים מנות צלעות, צד העצם למטה, על באח בישול על חום עקיף, חופפים מעט במידת הצורך. מכסים את הגריל ומבשלים צלעות עד רך למדי כאשר פירסינג דרך רדיד, 50 עד 70 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
להעביר מנות צלעות למחבת rimmed. בזהירות להסיר צלעות מנייר כסף. צלעות, צד עצם למעלה, על גריל על חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
9
כפית על זיגוג 1/4 כוס לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. באמצעות מברשת סיליקון, צלעות baste עם זיגוג הנותרים. מכסים גריל ומבשלים צלעות 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
זיגוג המברשת נמס ממרכז כל מדף לאורך הצדדים של בשר, להפוך צלעות מעל, ו baste עם זיגוג יותר. חזור על צחצוח והפנה כל 10 דקות עד הצלעות משחימים ורך בשר התכווץ בחזרה מקצות העצמות, 30 עד 40 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
11
הסר צלעות מגריל. לכסות באופן רופף עם נייר כסף ולתת לשבת על 10 דקות. מערבבים שמורות 1/4 זיגוג כוס מברשת על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
לחתוך בין העצמות כדי לשרת.