צלעות בקר צלויות
אם יש לך צלעות בקר קצרות, סלרי, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 12 שעות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. צלעות בקר צלויות, צלעות בקר צלויות, ו צלעות בקר צלויות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חום את הצלעות: מחממים תנור ל 177°. צלעות העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה, כבדה אטומה ovenproof מעל חום גבוה.
מוסיפים צלעות וחום מכל הצדדים. עבודה בקבוצות אם אתה צריך, כך הצלעות לא מקבל צפוף (זה יעזור עם בראונינג).
יוצקים את השומן העודף (לא הניח את הניקוז או שאתה לסתום את הכיור שלך!).
מוסיפים את הבצל, הסלרי, והגזר למחבת ולספוג, ערבוב לעתים קרובות, עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
הסר את הירקות מהמחבת, להפריש.
מוסיף את היין למחבת, deglazing המחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. להפחית את היין בשלושה רבעים עד סמיך מעט syrupy, על 15 דקות על חום גבוה.
צלעות טריות בתנור: החזירו את הצלעות למחבת, הוסיפו את ציר העגל ומספיק מים כדי לכסות את הצלעות. מביאים לרתיחה, מכסים בנייר כסף, ומניחים בתנור. Braise, בישול בתנור, עד הבשר הוא מזלג מכרז, 2 עד 2 1/2 שעות.
במהלך 1/2 השעה האחרונה של בישול, להוסיף בחזרה את הירקות.
צינת לילה: לאפשר את הצלעות להתקרר בנוזל, ולאחר מכן לכסות ולאוורר לילה.
הסר עודף שומן: למחרת, להסיר את השומן העודף שהתמצק בחלק העליון מן מצמרר הלילה.
מניחים את המחבת עם הצלעות ונוזל בישול על חום בינוני, חשוף. מבשלים עד הנוזל מופחת על ידי שלושה רבעים, על 1 שעה. המשך לבשל, כפית את הרוטב על הצלעות, עד הרוטב הוא עבה וצלעות מזוגגות. הקפד לא לשרוף את הזיגוג; להזיז את הצלעות סביב במחבת כדי למנוע מהם לשרוף.
מגישים מעל פירה, אטריות ביצים, או אורז.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
צלעות בקר קצרות ניתן לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.