צלעות בקר צלויות Zinfandel מזוגגות עשוי להיות רק אמריקאי מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1060 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ Foodnetwork יש 63 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם סלט תירס, צלעות בקר קצרות, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. מתכונים דומים: זינפנדל-צלעות בקר צלויות, זינפנדל-צלעות בקר צלויות, ו צלעות חזיר צלויות של זינפנדל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
2
צלעות קצרות העונה עם מלח, פלפל, ותיבול תערובת.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים מחבת צלייה גדולה עם מכסה מעל חום גבוה בינוני ומוסיפים שמן. לצרוב צלעות בשמן חם מכל הצדדים עד להשחמה טובה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מחבת צלייה ולהניח בצד.
5
מוסיפים פלפלים, בצל, סלרי ושום ומבשלים עד להשחמה טובה. Deglaze מחבת צלייה עם יין אדום, ולאחר מכן להוסיף רוטב ברביקיו ומניה ולהביא לרתיחה. להחזיר צלעות למחבת צלייה ולכסות בחוזקה עם נייר.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים בתנור שחומם מראש ו braise במשך 2 1/2 שעות, או עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר צלעות מהרוטב ולשמור חם. שומן דל שומן מהחלק העליון של רוטב ועונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים רוטב על צלעות קצרות ומגישים עם פירה חזרת וסלט תירס מתוק עם ויניגרט בזיליקום.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.