קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה

צלעות בקר צלויות עם פירה תפוחי אדמה
אם יש לך ציר עגל, מלח ופלפל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו צלעות בקר מטוגנות עם מחית תפוחי אדמה, צ'ארד שוויצרי וקרם חזרת, Tamarind-צלעות קצרות מטוגנות עם פירה Sunchoke כמהין, פירה גרגיר הנחלים, פטריות Chanterelle מזוגגות, ו צלעות חזיר צלויות עם שעועית לבנה רוזמרין (מתכונים דומים).

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.